Handelsbetingelser


 
   

Generelle oplysninger


Kammerstagen/Luxusbyp
Enkeltmandsvirksomhed
30683986
Astervej 7,8471 sabro
pg_js@hotmail.comBetaling

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.


Levering
Levering sker med GLS til pakkeshop for til oplyste takst. Hvis det er oplyst i shoppen, vil der på givne tidspunkter være fri fragt for køb over et hvis beløb, dette oplyses på siden. Dog vil der ved specielle lejligheder som udsalg, Black friday, nedsatte varer o.lig,. ikke være muligt at opnå fri fragt. Der leveres pt kun i Danmark, levering gælder ikke Grønland, Island eller færørene.

Pakker afsende indenfor 1-3 hverdage, dog kan der forekomme enkelte forsinkelser i forbindelse med højtider, Black Friday osv.

Ved mangler på levering af en vare, især tilbudsvarer eftersendes ikke, men penge vil blive sat retur i betalingssystemet.

Er der gaver med i forbindelse med event skal disse sendes med ved retur ved enten hel eller delvis retur.


 

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. Varen skal returneres til shoppen 14 dage fra modtagelsen.

 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved (ordreluxusbyp@gmail.com.) eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen (download, ret til og upload i PDF). I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
                                                                                                                        
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen. Da du bruger vores transportører til retur på vores regning vil dette blive modregnet i returbeløb i danske kroner 99,- og beløbet dækker fragt og håndtering efter modtagelse hos Luxus By P.

Din pakke vil ikke blive gensendt.Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter den er din - dvs fra den dag den er klar til afhentning i pakkeshop, eller ved aflevering/eller forsøgt aflevering på adressen, hvis du har valgt hjemmelevering. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Der modtages ikke varer på adressen eller på lageret, da pakker kan forsvinde fra adressen.
Manglende original emballage/Hangtags kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage/ Hangtags.)

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for:  Alle varer købt hos Luxusbyp.com 
Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr.: til enhver tid gældende sats hos det leverings firma du vælger.

Returnering sker for købers regning.

Ombytning kan ikke ske, der skal således laves en ny ordre i shoppen.


Varer undtaget fortrydelsesrettenFølgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:
 

 1.  
 • Levering af fødevarer, drikkevarer eller andre varer til husholdningens løbende forbrug, som leveres fysisk til forbrugerens hjem, bopæl eller arbejdsplads af en erhvervsdrivende, der ofte og regelmæssigt betjener faste ruter,
 •  brugerdefinerede produkter (f.eks. særlige ordrer eller personlige varer) og varer til personlig pleje (f.eks. skønhedsprodukter),
 • Stiftelse eller overdragelse af rettigheder over fast ejendom med undtagelse af fjernsalgsaftaler vedrørende finansielle tjenesteydelser eller af fjernsalgsaftaler vedrørende udlejning af fast ejendom,
 • Opførelse af bygning,
 • Omfattet af § 1, stk. 1, i lov om forbrugeraftaler om brugsret til logi på timesharebasis, længerevarende ferieprodukter m.v.,
 • Omfattet af § 1, stk. 1, i lov om pakkerejser,
 • Spil, hvor der for deltagelse betales en pengeindsats, eller
 • Hvor varen og købesummen udveksles samtidig med indgåelse af en aftale uden for den erhvervsdrivendes forretningssted, hvis købesummen ikke overstiger 350 kr. 

 

 1. Udførte ikkefinansielle tjenesteydelser, hvis leveringen af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført,

 

 1. Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,

 

 1. Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,

 

 1. Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,

 

 1. Levering af varer, som på grund af deres art bliver uløseligt blandet sammen med andre varer ved leveringen,

 

 1. Levering af alkoholholdige drikkevarer, hvor prisen blev fastsat ved købsaftalens indgåelse og levering først kan finde sted efter 30 dage, og hvor den faktiske værdi afhænger af markedskonjunkturer, som den erhvervsdrivende ikke har indflydelse på,

 

 1. Aftaler om specifikke hastende reparations- eller vedligeholdelsesarbejder hos forbrugeren, som denne på forhånd udtrykkeligt har anmodet om,

 

 1. Levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som forbrugeren har brudt plomberingen på,

 

 1. Levering af aviser, tidsskrifter eller magasiner med undtagelse af abonnementsaftaler for levering af sådanne publikationer,

 

 1. Aftaler, der indgås på en offentlig auktion,

 

 1. Levering af tjenesteydelser i form af logi undtagen til beboelsesformål, transport af varer, biludlejningsvirksomhed, forplejning eller tjenesteydelser i forbindelse med fritidstilbud, når det følger af aftalen, på hvilken dato eller inden for hvilken bestemt periode den pågældende tjenesteydelse skal udføres,

 

 1. Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret,

 

 1. Finansielle tjenesteydelser omfattet af lov om realkreditlån og realkreditobligationer m.v.

 

 1. Aftaler om varer, værdipapirer eller tjenesteydelser, hvis prisen afhænger af udsving på kapitalmarkedet, som den erhvervsdrivende ikke har nogen indflydelse på, og som kan forekomme i fortrydelsesperioden.

 

Du mister din fortrydelsesret, hvis;

 • du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige  årssager ikke er egnet til at blive returneret.
 • du har købt et produkt hvor værdien forringes ved at prøve eller teste den ( Real Rebel eller andre skønhedsprodukter).
 • du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype mm.

 

 


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi betalinger modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din vare. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur.

Ikke afhentede varer/pakke på posthus/boks, der kommer retur, modregnes med 89,- i håndteringsomkostninger og for brug af vores GLS aftale.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Luxus By P, Astervej 7, 8471 Sabro.

kunderserviceluxusbyp@gmail.com


 
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. Vi afhenter heller ikke pakker sendt til pakkeboks/posthuset
 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger, såfremt varen skal sendes retur. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage/med hangtags, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 

Varen sendes til:
Astervej 7, 8471 Sabro

mail ordreluxusbyp@gmail.com
 
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. 
En kopi af faktura eller følgeseddel eller returseddel med ordrenummer SKAL medsendes.
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav og vi afhenter heller ikke pakker leveret til posthus eller pakkeboks.

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos Luxus By P og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
Den dataansvarlige på www.luxusbyp.com er Ejer: Pia Gudmann
 
 
Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.)
 
 
Som registreret hos Luxus By P, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: Kundeserviceluxusbyp@gmail.com.

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Att: Pia Gudmann, Kundeserviceluxusbyp@gmail.com.
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. 
 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 10-12-2017